POLITIKA ZASEBNOSTI

Splošno:

Rajles d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletnega mesta www.rajles.si. Zbrane osebne podatke bo podjetje uporabljalo izklju─Źno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Rajles d.o.o spo┼ítuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletnega mesta www.rajles.si, zato bo storilo vse, da jih za┼í─Źiti pred kakr┼ínimikoli kr┼íitvami in zlorabami. V podjetju Rajles d.o.o. cenimo va┼ío zasebnost, zato va┼íe podatke skrbno varujemo. Politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in sogla┼ía z vsebino politike zasebnosti.

Uporaba osebnih podatkov:

Podjetje Rajles d.o.o. za potrebe poslovanja zbira naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek,
 • naslov in kraj bivali┼í─Źa,
 • kontaktno telefonsko ┼ítevilko,
 • elektronsko po┼íto,
 • podatke, ki jih vnesete v obrazce.

Za pravilnost in a┼żurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, podjetje Rajles d.o.o. ne odgovarja.

V povezavi z vašimi osebnimi podatki imate do nas naslednje pravice:

 • pravico do dostopa,
 • pravico do popravka,
 • pravico do izbrisa,
 • pravico do omejitve obdelave,
 • pravico do prenosljivosti podatkov,
 • pravico do ugovora obdelavi,
 • pravico do vlo┼żitve prito┼żbe.

Namen uporabe osebnih podatkov:

Podjetje va┼íih osebnih podatkov ne bo posredovalo tretjim nepoobla┼í─Źenim osebam v namen, da bi kakorkoli ┼íkodoval uporabniku. Osebne podatke uporabnikov podjetje hrani na obmo─Źju Republike Slovenije in jih ne izna┼ía v druge dr┼żave. Podjetje Rajles d.o.o. bo podatke uporabnika hranil le toliko ─Źasa, dokler bo to potrebno za uresni─Źitev namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani. V ─Źasu upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo mo┼żnost vpogleda in a┼żuriranja podatkov v bazi podatkov. Ponudnik za varstvo poskrbi z razli─Źnimi ukrepi in informacijskimi mehanizmi, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletne strani in varnost prenosa podatkov na njej. Vse informacije, ki jih o sebi posredujete, nadzorujete vi. Va┼ía odlo─Źitev je, ali boste podatke podjetju posredovali. Posledi─Źno morda do nekaterih funkcij na spletni strani ne boste mogli dostopati.

Izvajanje politike zasebnosti:

Podjetje Rajles d.o.o. ima, skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, varovanje osebnih podatkov urejeno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov. Vse pri podjetju redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z dolo─Źili Pravilnika o varovanju osebnih podatkov in z dol┼żnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dol┼żne upo┼ítevati ta dolo─Źila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletnega mesta www.rajles.si. Dol┼żnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja ─Źasovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s podjetjem.

Za┼í─Źita mladoletnih oseb:

Podjetje Rajles d.o.o. ne sme sprejemati naro─Źil od nekoga, za katerega sumi, da je otrok. Otroci do 18. leta nam brez vednosti star┼íev ali skrbnikov naj ne bi posredovali osebnih podatkov. Osebnih podatkov od otrok ne zahtevamo namensko in jih ne zbiramo zavestno.

Dodatna pojasnila:

─îe imate vpra┼íanja glede politike zasebnosti, nam to lahko sporo─Źite na elektronski naslov: info@rajles.si.