PODRO─îJA DELA

KUHINJE

V kuhinji smo doma.

Med lonci in kozarci, med vonji in okusi, med premi┼íljeno na─Źrtovanim in kakovostnim pohi┼ítvom se dru┼żimo s pri─Źakovanji dobrega ┼żivljenja. Oblike, materiali, barvitost, premi┼íljenost in kakovost, so klju─Źni elementi dobre kuhinje. Zato izberite svoje najljub┼íe okuse.

SOBE

Vsaka soba v stanovanju ima poseben pomen in prav je, da vsaki izmed njih namenimo posebno pozornost pri opremljanju. V prvi vrsti je pomembna funkcionalnost in uporabnost, saj ┼żelimo prostore ─Źim bolj izkoristiti. Pomembno je tudi, da se estetsko dopolnjujejo in so medsebojno povezani. V vsakem prostoru smo doma in naj vsak prostor izstopa.

KOPALNICE

Pri kopalnicah je zelo pomembno, da jih funkcionalno in prakti─Źno opremimo. Ker se velikosti posameznih kopalnic mo─Źno razlikujejo, je potrebno poiskati individualne re┼íitve, kako razporediti kopalni┼íko pohi┼ítvo, katere barve izbrati, katere materiale uporabiti ter navsezadnje kak┼íen stil kopalnice ┼żelimo

VGRADNE OMARE

Prednost vgradnih omar je odli─Źen izkoristek prostora in sicer do kar 30 %. Vgrajene so od tal do stropa ter od enega do drugega zidu. Najpogosteje jih vgrajujemo v spalnice, predsobe, predprostore, na hodnike, v shrambe, v dnevne in otro┼íke sobe. ─îedalje pogosteje se uporabljajo pri opremljanju lo─Źenih, tako imenovanih garderobnih sob.

POSLOVNI PROSTORI

Va┼íe poslovne prostore opremimo ali v celoti ali le posamezen prostor, pri tem pa upo┼ítevamo va┼íe ┬áideje in se popolnoma prilagodimo va┼íim ┼żeljam. Za nami je ┼że ve─Ź kot 1008 zaklju─Źenih projektov, npr. UKC Maribor, Amfiteater Filozofske fakultete UM, Dom starostnikov ┼áentjur, Medicinski center Betnava itd.

NOTRANJA VRATA

Na podro─Źju izdelave notranjih vrat je ne┼íteto mo┼żnosti, kar se ti─Źe vrst lesa, barv, dizajna itd. Vrata so eden od najpomembnej┼íih elementov vsakega doma, zato je pomembno, da jih prilagodimo va┼íim ┼żeljam in jih izdelamo v kombinaciji z ostalim pohi┼ítvom v va┼íem stanovanju.

KIDDOOW - OTROŠKI PROGRAM

Novo, druga─Źno, edinstveno ÔÇô otro┼íki program Kiddoow. Oblikovali in naredili smo razli─Źne posteljice, stojalo za obe┼íalnike, mizice in stol─Źke, tobogan, stenske metre … Posebnost in prednost Kiddoow pohi┼ítva je v enostavni sestavi ÔÇô sestava z natikanjem, brez vijakov, s FSC certifikatom, in barvami, ki so prijazne do otrok.